Intervistë me fotografin Abdultaip Neziri

Fotohoot ju sjell një intervistë shumë interesante me Fotografin e talentuar nga Gostivari Abdultaip Neziri. Me poshtë ju sjellim intervistën dhe fotografitë e mrekullueshme të Fotografit Abdultaip Neziri. Abdultaip Neziri…

Continue Reading Intervistë me fotografin Abdultaip Neziri